23948sdkhjf

Svensk møbelforhandler vil nu udfordre Danmark på web

Den svenske omlinebutik Jotex, der er ejet af Ellos-koncernen og sælger svenskdesignet interiør, er i luften med en udgave på dansk.

Åbningen i Danmark sker efter mange år på både det svenske, norske og senest det finske marked.

Jotex er en del af Ellos Group, som har opereret i Danmark siden 1990’erne. Først med postordresalg og senere med e-handel.

Modsat Ellos, er Jotex en monobrandforretning. Det betyder, at Jotex udelukkende designer og forhandler deres eget brand på hjemmesiden.

Lanceringen af det nye website skal styrke Ellos Groups position på e-handel af interiør i Norden.

- Vi er stolte af at lancere Jotex webshop i Danmark, og vi har høje forventninger. Lanceringen er et helt naturligt skridt for os, fordi vi naturligvis gerne vil imødekomme danskernes stigende interesse for de svenske interiørbrands, og af samme grund er Danmark et strategisk betydningsfuldt marked, siger Peter Keerberg, der er adm. direktør hos Jotex.

Jotex startede som gardinspecialist i 1963, og navnet er en sammentrækning af forbogstaverne i stifteren Sven-Åke Johanssons efternavn og ”tex” fra det svenske ord textil.

Tekstiler og gardiner er fortsat en af kerneforretningerne og udgør i dag en tredjedel af salget hos Jotex.

Møbler er kommet til

Forretningen har de seneste år gradvist udviklet sig, og brandet tilbyder i dag alt inden for både tekstiler og home interiør.

Møbelkategorien er forretningens seneste udvidelse, og denne kategori har haft den største vækst de sidste to år – en udvikling, som Peter Keerberg forventer vil fortsætte med lanceringen på det danske marked:

- Danmark er et af de lande, hvor boligindretning har ekstra højt prioriteret, og derfor tror vi også på, at Jotex’ nye danske webshop kommer til at vække glæde blandt danskerne. Vores mission er at blive Nordens førende udbyder af boliginteriør. Derfor tilbyder vi et bredt og unikt udvalg af produkter af den højeste kvalitet til en god pris.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078